On són els petons?

Aquesta nit no podia dormir i com sovint faig intento pensar en coses molt diferents i anar-les enllaçant i al mateix moment adonar-me de com les enllaço. Per exemple, puc començar pensant en la reforma que m’agradaria fer a l’habitació i acabar pensant amb el professor que em dóna la classe els divendres, el més gros és que estan relacionats.

Vale, paro, que se m’en va. L’exercici d’aquesta nit passada m’ha dut a preguntar-me (tal com va fer en el seu moment en Víctor Manuel) on van a parar els petons que mai no hem fet? (¿a dónde irán los besos, que guardamos, que no damos?)

La resposta l’he tingut immediatament, i és que si no els arribes a fer es queden dins teu, i no ens enganyem, els petons, com tot, ocupen espai. Per això ja en més estat de semidormint que no pas semidesperta he pensat a reunir en una fila tots aquells nois/homes (des que tinc vida sentimental només m’he sentit atreta per "mascles", de moment) i fer-los els petons que en un moment vaig tenir ganes i desitjos de fer.

No només els nois/homes que han passat per la meva vida sentimental, també aquells amb qui t’has fixat o aquells amb qui t’hagués agradat que passés alguna cosa, també aquells que no tens ni remota idea d’on viuen o com són però t’atrauen. Em refereixo als típics actors/músics/artistes varis que com tota adolescent que s’aprecii, una servidora també ha babejat mirant-los.

La veritat és que si ho arribés a fer em quedaria molt a gust i ells, potser fliparien o potser també els agradaria. Ara si només tingués l’opció de fer un petó a algú tinc molt clar qui seria el destinatari, només en triaria un. Vosaltres ho teniu igual de clar? (aquest i aquesta no s’hi valen, perquè a mi em fan una mica d’angunieta, valens?)

[@more@]

Quant a bluf

època de canvis...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: On són els petons?

 1. gemminola diu:

  Precisament penso això quan veig al meu veinet, mira que està bo el nanu, però és tant tímid… I no saps l´espai que m´ocupen els petons que no li dono, que desde els 13 anys que els porto acumulant, si algun dia l´arribo a enxampar, més que un petó li foto la millor sessió de sexe que hagi tingut mai! xD xD (immagina’t si m´ocupa espai 🙂

 2. Farlopa diu:

  Opino com en Perdedor tu agafes i pim pam !!!! Canviant de tema repte aconseguit a Farlopa Catalana ja tens la teva pregunta contestada !!! jejejje

 3. Alepsi diu:

  Ostres…. quina bona pregunta!!! Només a un??? Jo no crec que pogués triar. Encara no. N’he de tastar molts, encara… i ara mateix no em podria decidir… ara, si m’hi obliguéssin… sí que sé a qui li faria… i no m’agrada saber que seria a ell… en fi.

  Ara, que jo com la Gemminola… en tinc un amb el que porto mooooolts anys acumulant petons… i com el pilli, el deixo sec…. xDDDDDDD

 4. jahisom diu:

  Jo li faria a… la veritat, es que hauria de fer una llista i anar descartant, perque aixo de nomes poder-li fer a una persona…
  M’agrada el sistema Gminola i Alepsi, pero si per fer un peto ja costaria triar, per fer un polvet… be, potser seria menys complicat o no, no se…

  Pd;- Geminola, a veure si lligues aviat perque ultimament fas uns commentaris… (be, a veure si et deixes lligar aviat, que per les fotos aue he vist pretendents no te’n deuen faltar…)

 5. Si home, pim pam i patapam bufetada! avui en dia.. per cert, queme’n toca un, ni que sigui a l’aire?

Els comentaris estan tancats.