Peix peixet

Igual que els peixets i igual que aquella cançó que sona tot el sant dia a algunes ràdios i que diu que "per la boca mor el peix" igual sóc jo.

Parlo massa, m’hauria de mossegar la llengua més sovint i m’estalviaria molts marrons, si durant els últims dies no hagués parlat tant, no hagués quedat ara com una fatxenda, sobrada, creguda, egocèntrica i prepotent.

Sóc implusiva i segura de mi mateixa, però he après que no es pot dir blat fins que no és al sac i ben lligat.

Ahir estava pendent de la resolució d’una beca, només hi havia dues candidatures; la meva (perquè el burro va davant) i la d’una altra noia (digues-li noia, digues-li yotambiénsoylajuani) però com que una altra de les meves "virtuts" és prejutjar a la gent, passo de dir més coses de la meva "contrincant".

Jo he tornat a fer el de sempre, rellegir mentalment el conte de la lletera, aquell del càntir i la font i que si em compro una vaca i quan la vengui em compro dos tocinets i que seré rica del cagar… (per resumir).

Doncs el càntir es va trencar ahir al migdia (crassshh enorme) i a partir d’ara yotambiénsoylajuani té la plaça que podria haver estat meva si m’hagués mossegat la llengua en el seu moment (vale, potser un parell de dècimes a la mitjana de la carrera també hi diuen alguna cosa)`

M’he emprenyat (amb mi, perquè sóc un bluf)

[@more@]

Quant a bluf

època de canvis...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Peix peixet

  1. Pero le beca li hauran donat a la Juani per merits propis no? O es que si parles massa et descomptem punts?

  2. gemminola diu:

    Bé, suposo que era algo que et feia il.lusió, i quan una cosa ens fa il.lusió i la tenim tant aprop doncs… ja pensem que és nostra abans de que s´acabi de decidir.
    Tu ara amunt els ànims noia!

  3. Alepsi diu:

    Mira… les juanis aquestes (amb tot els respectes per les dones que es diuen Juanis i no són juanis, ens entenem, no?). Deia que aquestes noies solen tenir un floripondio al cul. Sip. I mira… mai no es parla massa. T’ho diu una que, de vegades, parla massa poc.

Els comentaris estan tancats.