He trobat això (prova)

Abans de res disculpar-me pel meu poc compromís i dir dos dies tard BON DIA

En segon terme vull fer la prova per primer cop en la petita història d'aquest bloc i intentar posar un vídeo d'aquests moderns del you tube, espero que us agradi el que he seleccionat… a mi personalment em porta molt bons records…

[@more@]

Quant a bluf

època de canvis...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: He trobat això (prova)

  1. Brutal, han passat 11 anys i encara fa gràcia. Bonafuenete va basar tot el seu humor en el Mikimoto i el Capri, no hi ha cap dubte. No recordava que va ser el precursor de sortir a la tele amb camisa arremengada, ningú abans ho havia fet. Què prim i què jove que està aquí!! Per cert, vaya totxo de telèfon mòbil, no!????

  2. I per cert, quin títol més ben trobat el de “Persones humanes”, s em’entel·len els ulls.. allò si era originalitat. en canvi ara: “El Club”, “una altra cosa”, “polònia”.. quins títols més previsibles.. Recordes “Pasta Gansa”? allò si era bo i rebó, òstia.

Els comentaris estan tancats.