Un rampell

Estic pensant plegar. Deixar de ser personatge i ser persona i dir les coses pel seu nom i acceptar definitivament que el producte bluf… és un error.

No pretenc amb aquesta declaració d'intencions buscar lectors ni comentaris, mai ha anat sobrat aquest bloc de tot això. És un bloc senzill, modest, sense pretensions ni temes fixos, no està vertebrat per res i un dia es parlen de naps i l'endemà de cols.

No estic dient que plegui però sí dic que ho estic pensant. Vull donar la cara i parlar de coses que puguin interessar a la resta.

Però no sé si passarà o no, però si passa, jo ja estic avisada i no ens enganyem: vosaltres també.

I res, per avui ja està fet. No pretenia donar un gir sorprenent, ha sigut un rampell.

[@more@]

Quant a bluf

època de canvis...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Un rampell

  1. XeXu diu:

    Bé, en la meva humil opinió, només puc dir que aquest blog el segueixo des de fa força temps (contant que el meu ‘força temps’ és relatiu, pel temps que porto per aquí), i sempre m’ha agradat. Diferent a qualsevol altra cosa, original, i per això m’hi vaig enganxar. Si decideixes començar una nova aventura, de cara més al públic, i parlant de tu, jo et seguiré llegint, si em dius qui ets i on se’t pot trobar, és clar. He agafat força estimació a aquest blog, i per tant a tu. I no sé si es nota, però jo no linko a qualsevol. Molts ànims, facis el que facis.

  2. gemminola diu:

    I jo vaig començar donant la cara i m’he anat convertint en personatge, per què?Ja ho vam parlar, però donaría el que fos per haver estat sempre personatge i poder escriure el que em petés sense por a que la gent no sàpiga diferenciar la persona, del personatge.

    Sort! Però pensa que el personatge en part ets tu, disfressada i lliure per a poder cometre totes les entremeliadures que vulguis!

  3. Ah noooooooo!!!!!! Això ha de ser culpa del follet idiota de l’altre dia. Tu ni cas, eh! Ni se t’acudeixi plegar!!! Si vols fer un gir, fes-lo, però plegar… ah noooooo!!!!

Els comentaris estan tancats.