Follet idiota – bonus track

Hola!

Torno a ser aquí, jujuju, el follet jilipolles torna a atacar! Jujuju! He fet molta feina últimament, la bluf…està contenta amb mi!

Res, poca cosa, que la nena està estressada (estressada? Jujuju, però si no fot res! Si se li està fotent un cul com un paner! Ah, no. Com un paner no, que ja el tenia, se li està fotent com una plaça de toros si l'altre dia li van cridar pel carrer : si tu culo fuera pan no habría hambre en el mundo! Jujujuju!)

La veritat és que tinc una feina que és l'òstia, putejar a la gent, és fantàstic. Sense anar massa lluny, la nena ha suspès una assignatura i us preguntareu on és el problema si tothom suspen assignatures. Doncs…jujujuju, és que em pixo, jujuju, la que ha suspès era la última obligatòria per acabar la carrera, jujuju!

Realment sóc molt jilipolles, l'altre dia la nena anava carregada de coses fins a les dents: jaqueta, bossa, casc, més bosses, les claus a les mans i el mòbil penjat de l'orella, què li faltava? Doncs, sí, jujuju, li vaig fer trepitjar una merda, jujuju, una merda de gos que encara fumejava! Vaig riure tant! Però és que la nena també hi posa de la seva part, ella m'ajuda molt, perquè l'endemà de trepitjar merda i amb unes sabates noves en va treiptjar una altra! Jujujujujujuju, Ai! És que no puc! Dues caques en poc més de vint hores, juuuuuuuujuuuuuuujuuuuuuu!

Em seguiu guardant el secret oi? És que ella no pot saber que he sigut jo! Jujuju!

[@more@]

Quant a bluf

època de canvis...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: Follet idiota – bonus track

 1. Ulisses diu:

  jajajajaja
  quina mala sort 😉

 2. Ei, tu! Follet! No et passis, eh? Una cosa és fer brometes però això ja passa de taca d’oli!!!

 3. XeXu diu:

  Senyor Follet, se m’acudeixen uns quants adjectius per vostè, una mica més pujats de to que ‘idiota’, així que faci el favor de dedicar-se a una altra cosa i deixar estar la Bluf, hombre ya!

 4. gemminola diu:

  Follet mal paridet, com t’enxampi sabràs el que és el sabor d’una katana. Per on vols que separi el teu cos? pel coll o per la cintura?

 5. trillina diu:

  Ostres… ja és mala ostia! Bueno, no et desanimis… després d’una època Gafe de constants trobades amb el Sr.Murphy, sol venir-ne una de fantàstica. O això diuen… No desesperis! 😉

 6. Dos merdes consecutives…per Déu.. Ets un fill de puta

Els comentaris estan tancats.