Exercici socràtic

Un home brut em demana que faci un exercici socràtic, és d'aquells que s'omplen la boca amb paraules bensonants però que el que els caldria és omplir-se-la de pasta de dents.

L'exercici consisteix en reflexionar i dir els nostres punts forts i febles per dibuixar el perfil de possibles empresaris.

Mentre feia l'exercici m'ha semblat que em trobava a una de les meves sessions de teràpia més que a l'aula de la facultat.

Si bé em pregunto, perquè collons aquest home ha de conèixer les meves mancances? També he pensat que en el fons resultava una tipa interessant més enllà dels adjectius: resolutiva, eficaç, puntual.

No sé si mai tindré una empresa (micro, mini o nano, més enllà no hi ha opcions) ni sé si tindré el cul llogat tota la vida, de fet no sé ni perquè he escrit aquest post, potser perquè m'ha fet gràcia això de socràtic.

[@more@]

Quant a bluf

època de canvis...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Exercici socràtic

  1. gemminola diu:

    Bé, mai està de més fer una mica de reflexió sobre un mateix. Tant a la vida personal com en la laboral crec que és bo que nosaltres mateixos ens anem fent auto-evaluacions. Mira-ho així, t’han mostrat una eina per que utilitzis.

  2. És curiós com hi foten el pobre Sòcrates pel mig per a que soni més rigorós i atractiu.

Els comentaris estan tancats.